CELEBRITIES

O Tom Cruise πρωταγωνίστησε στο μεγάλο event της Σαϊεντολογίας


9 Νοεμβρίου 2015

Δύο περίπου εβδομάδες πέρασαν από το ετήσιο event της Διεθνή Ένωση Σαϊεντολόγων και όμως πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τη βραδιά στην οποία πρωταγωνίστησε ο Tom Cruz ως το τιμώμενο πρόσωπο της. Η μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην νότια Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στην έπαυλη του ιδρυτή της Σαϊεντολογίας L. Ron Hubbard με τη συμμετοχή  7.500 μελών. Αν και η συγκέντρωση δεν είχε στόχο τη δημόσια προβολή της, υπήρχαν ωστόσο μικρές διαρροές με φωτογραφίες που δημοσίευσαν ορισμένα μέλη στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook. Μία από αυτές ανήρτησε η μουσικός Gabriela Guncčíková από την Τσεχία στην οποία ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στον 53χρονο ηθοποιό.

Ο Tom Cruz όμως και στο παρελθόν έχει έρθει κοντά με πρόσωπα τα οποία δείχνουν ενδιαφέρον προς την Σαϊεντολογία όπως τα δύο μέλη του τοπικού rugny club τα οποία προσέφεραν μία μεγάλη δωρεά στην "εκκλησία". Η φωτογραφία που αποδεικνύει όμως ότι ο Tom Cruz βρίσκεται πλέον στα ανώτερα στρώματα της ηγεσίας είναι αυτή στην οποία 11 χρόνια πριν χαιρετά με ιδιαίτερη οικειότητα τον αρχηγό David Miscavige.

Το φετινό event όμως σχολιάστηκε αρκετά λόγω της κυκλοφορίας του βιβλίου "Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology" το οποίο έγραψε η ηθοποιός Leah Remini και πρώην μέλος της Σαϊεντολογίας που "καίει" τον Tom Cruz και κατακρίνει την αυστηρότητα της αίρεσης. Μία από τις πιο δυνατές μαρτυρίες της είναι αυτή που αναφέρει ότι την ημέρα του γάμου του με την Katie Holmes, η 7μηνών τότε Suri βρισκόταν μόνη της στο πάτωμα μίας τουαλέτας και έκλαιγε με λυγμούς χωρίς κανείς να την παίρνει αγκαλιά, ενώ η Katie "έστησε" τον Tom Cruz είκοσι λεπτά κάνοντας αρκετούς να αναρωτιούνται τι συμβαίνει.

[gallery-509774]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.