CELEBRITIES

Τα νέα επαγγελματικά βήματα της Rihanna


12 Νοεμβρίου 2015

rihanna1.jpg

Η Rihanna αν και δεν εγκαταλείπει ακόμα το τραγούδι, έχει ήδη ξεκινήσει μία νέα επιχείρηση μαζί με τον στενό της συνεργάτη Benoit Demouy. Πρόκειται για το πρακτορείο "Fr8me' το οποίο έχει στόχο να βοηθήσει τους καλύτερους make up artist, hair stylist και stylists στο χώρο της μόδας, της ομορφιάς, των επαγγελματικών φωτογραφήσεων, διαφημιστικών και των red carpet events.

wderfd

H 27χρονη τραγουδίστρια δήλωσε: "Tα μαλλιά, το styling και το μακιγιάζ παίζουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργικότητα. Είναι κομμάτια που εμπλέκονται με τη μέθοδο μου. Το πρακτορείο ήταν ζωτικής σημασίας για μένα".

make up artist

Η ίδια έχει ήδη συμπεριλάβει στην ομάδα της μεγάλα ονόματα του χώρου όπως η hairstylist Patricia Morales και η προσωπική της Mylah Morales, ενώ αισθάνεται τυχερή που έχει μία τόσο δυνατή σύνθεση, η οποία θα βοηθήσει τα νέα πρόσωπα να αναδείξουν τις ικανότητες τους.

rihanna

Τα social media είναι κάτι που σίγουρα θα εκμεταλλευτούν, αφού θα τους βοηθήσουν να επιλέξουν στο δυναμικό τους αυτούς έχουν την μεγαλύτερη απήχηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.