CELEBRITIES

Η Sandra Bullock έγινε μαμά για δεύτερη φορά!


3 Δεκεμβρίου 2015

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός μιλάει πρώτη φορά δημοσίως και φωτογραφίζεται με την 3,5 ετών κόρη της, Laila.

H 3,5 ετών Laila, είναι το δεύτερο παιδί που υιοθέτησε η ηθοποιός, μετά τον 5 ετών Louis, που είχε υιοθετήσει το 2010. Μετά από φήμες, παπαρατσικές φωτογραφίες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η επίσημη τελικά ανακοίνωση έγινε με τη φωτογράφιση της 51χρονης ηθοποιού με τον Louis και τη Laila για το αμερικανικό People. «Όταν κοιτάζω τη Laila, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα έπρεπε να βρίσκεται εδώ. Οφείλω να παραδεχτώ, πως τα κατάλληλα παιδιά, ήρθαν σε εμένα την κατάλληλη στιγμή», αναφέρει στη συνέντευξή της. Τα αδελφάκια είναι αχώριστα από τη μέρα που συναντήθηκαν. Η star του Hollywood επεσήμανε ότι όταν πήρε για πρώτη φορα τη μικρή στο σπίτι απαιτήθηκε από μέρους της ιδιαίτερη υπομονή, καθώς αυτό που προείχε ήταν να την κάνει να κατανοήσει πως η ίδια και ο αδελφός της ήταν εκεί για να μείνουν και δε θα πήγαιναν πουθενά.

sandra-bullock

H Sandra Bullock το 2012 συμπεριλήφθηκε στο Βιβλίο Γκίνες ως η ηθοποιός με το μεγαλύτερο κασέ, ύψους 56 εκατομμυρίων δολαρίων. Το 2013 πρωταγωνίστησε στην εμπορικότερη κωμωδία της χρονιάς The Heat και στο Gravity. Το Gravity αποτελεί τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της καριέρας της και για την ερμηνεία της έλαβε τη δεύτερη υποψηφιότητα για Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου.

Διαβάσαμε το άρθρο στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.