CELEBRITIES

Η Naomi Campbell μετακινείται με αναπηρικό καροτσάκι και μπαστούνι


29 Δεκεμβρίου 2015

naomi.jpg

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Naomi Campbell μόλις στα 45 της χρόνια επρόκειτο να υποβληθεί σε αρθροπλαστική χειρουργική επέμβαση ισχίου, δηλαδή μία χειρουργική επέμβαση στην οποία γίνεται αντικατάσταση μίας κατεστραμμένης, συνήθως λόγω της αρθρίτιδας, ισχιακής άρθρωσης, με την ίδια να τη διαψεύδει κατηγορηματικά. Όμως την περασμένη Τρίτη οι φωτογράφοι την εντόπισαν στο αεροδρόμιο του Sao Paulo στη Βραζιλία να μετακινείται με αναπηρικό καροτσάκι, ενώ για να σηκωθεί χρησιμοποίησε ένα μπαστούνι έχοντας μαζί της πάντα έναν συνοδό που τη βοηθούσε να στηριχτεί.

naomi campbell

Από τη στιγμή που οι φωτογραφίες της είδαν το φως της δημοσιότητας, οι θαυμαστές της ανησύχησαν για την κατάσταση της υγείας της. Ο εκπρόσωπος της όμως μετά από επιθυμία της ίδιας συνέχισε να επιμένει ότι ο λόγος που βρίσκεται στη δυσχερή κατάσταση είναι ένας απλός τραυματισμός στο πόδι: "Αν και είναι προσωπικό το ζήτημα, πρόκειται για έναν τραυματισμό στο πόδι τον οποίο η Naomi υπέστη κατά το ταξίδι της στο Λονδίνο".

naomi

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.