CELEBRITIES

Τα red carpet looks από το 6ο gala της UNICEF και του Louis Vuitton


13 Ιανουαρίου 2016

Ο οίκος Louis Vuitton ένωσε τις δυνάμεις του με τη UNICEF προκειμένου να προσφέρουν τη βοήθειά τους σε ευπαθείς ομάδες παιδιών ανά τον κόσμο. Με αυτή την αφορμή, πραγματοποιήθηκε το 6ο UNICEF Ball στο Λος Άντζελες, όπου πλήθος λαμπερών celebrities έδωσε το παρόν. Ανάμεσα στους οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Louis Vuitton, Nicolas Ghesquiere ο οποίος φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί μαζί με την εντυπωσιακή Lea Seydoux. Ένας από τους σκοπούς της βραδιάς ήταν η βράβευση του πρέσβη καλής θελήσεως David Beckham, που αποδέχθηκε το βραβείο του μετά την εμφάνιση του Elton John στη σκηνή του Beverly Wilshire Four Seasons Hotel. Η Nicole Kidman, η Miranda Kerr, η Selena Gomez και η Adele Exarchopoulos ήταν ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους που έλαμψαν με τις Louis Vuitton δημιουργίες, και που είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τη παρουσίαση της διαδικτυακής καμπάνιας της UNICEF και του Louis Vuitton #makeapromise.

Μέσα στο πλαίσιο της συνεργασίας του με τη UNICEF, ο γαλλικός οίκος δημιούργησε δυο ιδιαίτερα αξεσουάρ, ένα παντατίφ και ένα βραχιόλι που ονόμασε Silver Lockit, τα οποία διατίθενται ήδη στις Louis Vuitton boutiques, με μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους να πηγαίνει στους σκοπούς της UNICEF.

[gallery-542610]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.