CELEBRITIES

Angelina Jolie: δημοσίευμα αποκαλύπτει τα σοκαριστικά κιλά της!


30 Ιανουαρίου 2016

Είναι κάτι που αναφέρεται συχνά. Η Angelina Jolie δεν κάνει κάτι όμως για να το διαψεύσει. Οι φήμες για ανορεξία και προβλήματα σε σχέση με τη σωστή λήψη φαγητού ολοένα και αυξάνονται με αποτέλεσμα να χάνει κιλά και η αδυναμία της να είναι πολύ εμφανής στα άκρα της.

Φροντίζει συνήθως, όσο είναι δυνατόν να καλύπτει τα χέρια και τα πόδια της και διαψεύδει κάθε τόσο τα δημοσιεύματα. Όμως η εικόνα της αρκεί για να μας πείσει πως υπάρχει πρόβλημα. Νέο σοκαριστικό δημοσίευμα αποκαλύπτει το βάρος της και θέλοντας και μη, γουρλώνει κανείς τα μάτια του.

image

Η Angelina Jolie φημολογείται πως ζυγίζει μόλις 37 κιλά. «Αρνείται να φάει. Είναι σαν σκελετός πια, τελείως ανορεξική. Αν δεν γίνει κάτι σύντομα κάτι, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα…», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της Angelina στο περιοδικό Νational Enquirer.

spl1210488_003

Βέβαια, αρκετά δημοσιεύματα του εξωτερικού αναφέρουν πως το Νational Enquirer έχει εμμονή με τη Jolie και συχνά την έχει πρωτοσέλιδο μετρώντας τα κιλά της. Μάλιστα, αναφέρεται σε αρκετά από αυτά πως οι φωτογραφίες που επιλέγονται ρετουσάρονται ώστε να φαίνεται ακόμα πιο αδύνατη απ΄ότι είναι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.