CELEBRITIES

Άνοιξε η διαθήκη εκατομμυρίων του David Bowie


31 Ιανουαρίου 2016

Πριν λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών ο David Bowie μετά από μάχη 18 μηνών με την επάρατη νόσο. Σύμφωνα με ένα 20σέλιδο έγγραφο που άφησε ο εμβληματικός τραγουδιστής η περιουσία του αγγίζει περίπου τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Πιο συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας το αφήνει στα δύο του παιδιά και τη σύζυγό του, Iman. Εκτενέστερα, στη γυναίκα του αφήνει το σπίτι στο Σόχο στη Νέα Υόρκη, όπου έμεναν, όπως και τη μισή περιουσία του. Ο γιος του από τον προηγούμενο γάμο του, Duncan Jones, παίρνει το 25%, ενώ το ίδιο ποσοστό θα πάρει και η κόρη του Alexandria η οποία θα πάρει επιπλέον και το εξοχικό της οικογένειας στο Ulster County.

Εκτός όμως από την οικογένεια, εξασφάλισε και την προσωπική του βοηθό, Corinne Schwab, στην οποία αφήνει 2 εκατομμύρια δολάρια και μετοχές της εταιρίας του με το όνομα Oppossum Inc.

Διαβάστε τη συνέχεια στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.