CELEBRITIES

Σαν σήμερα (2/2): Γεννήθηκε η Farrah Fawcett


2 Φεβρουαρίου 2016

Η Farrah Fawcett γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1947 στο Τέξας των ΗΠΑ. Ήταν το απόλυτο sex symbol των '70s (το περίφημο πόστερ με το εικονικό κόκκινο ολόσωμο μαγιό που φόρεσε την δεκαετία του ‘80 έσπασε ρεκόρ πωλήσεων παγκοσμίως, αγγίζοντας τα 12 εκατομμύρια αντίτυπα).

AppleMark

Το ξεκίνημά της στο Χόλιγουντ ήταν στα τέλη της δεκαετίας του ‘60 με διαφημίσεις, ενώ στη συνέχεια πήρε τους πρώτους της ρόλους στις τηλεοπτικές σειρές "The Flying Nun" και "I Dream of Jeannie". Παρόλο που έγινε διάσημη χάρη στην εμφάνισή της, η μεγάλη επιτυχία ήρθε όταν πήρε τον ρόλο της Jill Munroe στη σειρά "Οι Άγγελοι του Τσάρλι". Για τις εμφανίσεις της στην τηλεόραση είχε προταθεί τρεις φορές για Emmy. Απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, πόζαρε δύο φορές για το Playboy (επίσης σπάζοντας ρεκόρ πωλήσεων) και έκλεψε την καρδιά κάθε αρσενικού στον πλανήτη.

Farrah Fawcett's star on Hollywood Walk of Fame, Hollywood Boulevard, CA

Ο δικός της μεγάλος έρωτας ήταν ο Ryan O’ Neal, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο, τον Redmond (1985). Παρόλο που η σχέση τους είχε διαστήματα χωρισμού, ήταν μαζί μέχρι το τέλος της. Η Farrah Fawcett διαγνώστηκε με καρκίνο του παχέος εντέρου το 2006 και έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη το καλοκαίρι του 2009, σε ηλικία μόλις 62 ετών.

MTV Video Music Awards 2004 in Miami7 Αξέχαστα quotes της Ο Θεός έδωσε τις γυναίκες τη διαίσθηση και τη θηλυκότητα. Αν χρησιμοποιηθεί σωστά, ο συνδυασμός αυτός ‘διεγείρει’ εύκολα τον εγκέφαλο κάθε άντρα που γνώρισα ποτέ. Όταν κάνετε κακά πράγματα, κακά πράγματα συμβαίνουν σε σας. Οι γάμοι που διαρκούν είναι με ανθρώπους που δεν ζουν στο Λος Άντζελες. Νομίζω ότι όταν εκτίθεσαι, και πρέπει να είσαι σκληρή και να αντιμετωπίσεις σκληρούς ανθρώπους ή ανθρώπους που λένε άσχημα πράγματα για σένα, ξαφνικά, θα πρέπει να γίνεις λιγότερο γλυκιά. Ακόμη και μπροστά σε βασανιστικό πόνο και αβεβαιότητα, δεν έχασα ποτέ την ελπίδα, και ποτέ δεν σταμάτησα να αγωνίζομαι. Ποτέ. Κάποια στιγμή πρέπει επιτέλους να ωριμάσεις και να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια, πράγμα δύσκολο. Κρατιέμαι από την ελπίδα πως υπάρχει κάποιος λόγος που αρρώστησα με καρκίνο και πως υπάρχει κάτι που -ακόμη κι αν δεν το βλέπω ξεκάθαρα- μπορώ να κάνω για αυτό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.