CELEBRITIES

Χρόνια Πολλά Shakira!


2 Φεβρουαρίου 2016

Μία από τις πιο επιτυχημένες Λατίνες καλλιτέχνιδες –και η πιο επιτυχημένη Κολομβιανή- γεννήθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 1977 –την ίδια ημέρα, αλλά δέκα χρόνια αργότερα, γεννήθηκε ο σύντροφος και πατέρας των παιδιών της, Gerard Pique.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα της τραγουδίστριας, το βιντεοκλίπ του τραγουδιού Waka Waka (επίσημο τραγούδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010) ξεπέρασε μόλις το ένα δις. προβολές στο youtube. «Το τραγούδι και το βίντεο που άλλαξαν τη ζωή μου», έγραψε στα social media η Shakira. Εκείνη την περίοδο, στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ, γνώρισε τον Gerard Pique, με τον οποίο είναι μαζί μέχρι σήμερα. Η Shakira είναι μόλις η τρίτη Λατίνα καλλιτέχνιδα που το καταφέρνει, μετά τους Bruno Mars και τον Enrique Iglesias.

Προσεχώς, θα δανείσει τη φωνή της στην ηρωίδα Γαζέλα (Gazelle) στην νέα ταινία της Disney Zootopia (θα βγει στις αίθουσες τον Μάρτιο). «Είναι αστεία, χαρισματική και υπεύθυνη για τους άλλους», δήλωσε πρόσφατα. Αφορμή για τη συμμετοχή της στην ταινία ήταν ότι ήθελε να καυχιέται στους δύο γιους της, Milan και Sasha ότι είναι μέρος του κόσμου της Disney,παρόλο που η αγάπη της για τις ταινίες της Disney υπήρχε προτού γίνει μητέρα. Επιπλέον, ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων Try Everything. «Το τραγούδι λέει να μη φοβάσαι να κυνηγάς τα όνειρά σου, να παλεύεις γι’ αυτά και να τα ακολουθείς».

Για τη Shakira το κυνήγι του ονείρου ξεκίνησε από την παιδική της ηλικία. Στα 13 της, μάλιστα, ηχογράφησε το πρώτο της άλμπουμ.

[embed]http://https://www.youtube.com/watch?v=3M90FA14PB4[/embed]

Κινηματογραφικά, έχει κάνει κάποιες guest εμφανίσεις σε σειρές, υποδυόμενη συνήθως τον εαυτό της. Ο Steven Spielberg της είχε προτείνει να συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία Η Μάσκα του Ζορό (1998) δίπλα στον Antonio Banderas. Αρνήθηκε, γιατί δεν πίστευε πως ήταν αρκετά καλή η προφορά της. Ο ρόλος πήγε στην Catherine Zeta Jones.

Στην προσωπική της ζωή, πριν γνωρίσει τον Pique, η Shakira είχε μακροχρόνια σχέση (από το 2000 μέχρι το 2010) με τον γιο του τέως Προέδρου της Αργεντινής, δικηγόρο Antonio de la Rúa. Η ανακοίνωση του χωρισμού έγινε το 2011. Εκείνος, στη συνέχεια, προσπάθησε αρκετές φορές να τη μηνύσει, ζητώντας, μάλιστα, έως και 100.000.000 δολάρια ως «ανταμοιβή» για την επιχειρηματική τους συνεργασία στη διάρκεια της σχέσης τους.

Έχει ιδρύσει μια δική της φιλανθρωπική οργάνωση (Fundacion Pies Descalzos) αφιερωμένη στα παιδιά και την εκπαίδευση, στη γενέτειρά της, Κολομβία. Μάλιστα, έχει συναντηθεί με τον Πρόεδρο Obama για να συζητήσουν την εξέλιξη των παιδιών, ενώ είναι μέλος της Πρωτοβουλίας του Λευκού Οίκου για την Άριστη Εκπαίδευση των Ισπανόφωνων, καθώς και Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNICEF. Και στις δύο εγκυμοσύνες της, μάλιστα, φωτογραφήθηκε για την UNICEF μαζί με τον σύντροφό της, Gerard Pique, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τους σκοπούς του οργανισμού.

[embed]http://https://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0%20[/embed] [gallery-551707]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.