CELEBRITIES

Η Penelope Cruz με Atelier Versace στην πρεμιέρα του Zoolander 2


2 Φεβρουαρίου 2016

Το πολυπόθητο sequel της ταινίας Zoolander είναι πλέον εδώ, σχεδόν 15 χρόνια μετά την πρώτη επιτυχία του. To cast της ταινίας, το οποίο περιλαμβάνει ονόματα όπως Ben Stiller, Owen Wilson, Justin Theroux και Will Ferrell βρέθηκε στη Μαδρίτη για την πρεμιέρα της ταινίας, με τη γυναίκα της παρέας να κλέβει την παράσταση.

Karlie Kloss, Mario Testino, Penelope Cruz, Ben Stiller, Owen Wilson, Will Ferrell, Christine Taylor and Justin Theroux attend the 'Zoolander 2' premiere at Capitol Theater in Madrid, Spain. Pictured: Penelope Cruz Ref: SPL1216486 010216 Picture by: Michael Murdock / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Η Penelope Cruz, η νέα προσθήκη στην ταινία, έλαμπε μέσα στη λευκή με χρυσές λεπτομέρειες τουαλέτα της, η οποία διαθέτει εντυπωσιακό bandeau ντεκολτέ και φέρει την υπογραφή Atelier Versace. Πρόκειται μάλιστα για μια custom made δημιουργία αποκλειστικά για την ηθοποιό.

PicMonkey Collage

Η 41 ετών star έκανε μερικές αποκαλύψεις σχετικά με τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας, ομολογώντας ότι δε μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της δουλεύοντας με τον Ben Stiller. «Μου μιλούσε με απόλυτη σοβαρότητα, ντυμένος με εκείνα τα τρελά outfits και με αυτά τα μαλλιά. Δε μπορούσα να σταματήσω να γελάω μπροστά του». Επίσης, εξήγησε γιατί δέχτηκε να συμμετάσχει. «Ανήκω σε αυτούς που έχουν δει την πρώτη ταινία 4 ή 5 φορές. Έχω κάνει κωμωδία στην Ισπανία, στη γλώσσα μου, πάντα όμως ήθελα να κάνω περισσότερες κωμωδίες στα Αγγλικά. Συνήθως παίζω σε όλα αυτά τα σοβαρά δραματικά φιλμ και πάντα ο χαρακτήρας μου υποφέρει. Για πολλούς λόγους, θέλω μια στο τόσο να παίζω σε μια τρελή κωμωδία».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.