CELEBRITIES

H Olivia Palermo σχεδιάζει για τα καταστήματα Nordstrom


3 Φεβρουαρίου 2016

Η γνωστή και αγαπημένη  Olivia Palermo, το it girl που μας κάνει να θέλουμε να αντιγράψουμε κάθε της outfit, αναλαμβάνει πλέον ρόλο fashion designer. H 29χρονη trendsetter από τη Νέα Υόρκη συνεργάζεται με το γνωστό κατάστημα Nordstrom και το in house fashion label του, Chelsea28, σε μια συλλογή ρούχων που θα κάνει το ντεμπούτο της στην αγορά στις 8 Φεβρουαρίου.

H κολεξιόν Olivia Palermo + Chelsea28 αποτελείται από 32 κομμάτια, τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά στο προσωπικό στιλ της ίδιας: boho φορέματα για βόλτες μέσα στην πόλη, κομμάτια με έμπνευση από την αντρική γκαρνταρόμπα και stylish τζιν που μπορούν να φορεθούν κάθε μέρα με διαφορετικούς τρόπους. «Το denim είναι ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι για τη γκαρνταρόμπα μας» δηλώνει η Palermo και μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνες. Αυτό που μας έκανε την περισσότερη εντύπωση βέβαια είναι το πόσο οικονομικά είναι τα ρούχα της συλλογής – με τις τιμές να ξεκινούν από $68! Κάτι μας λέει ότι η συγκεκριμένη κολεξιόν θα γίνει sold out από την πρώτη μέρα!

[gallery-553713]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.