CELEBRITIES

Johnny Depp: Γύρισε άκρως μυστική ταινία τρολάροντας τον Donald Trump


11 Φεβρουαρίου 2016

Γνωστός για το ευρύ φάσμα των ρόλων που του αρέσει να ενσαρκώνει, ο Johnny Depp έκανε και πάλι την έκπληξη. Αυτή τη φορά επέστρεψε με μια ταινία μικρού μήκους, όπου υποδύεται τον Donald J. Trump. Το φιλμ-παρωδία μεταδόθηκε μέσα από το χιουμοριστικό website Funny or Die, με το κοινό να μένει έκπληκτο βλέποντας τον αγαπητό ηθοποιό να μιμείται τον γνωστό πολιτικό.

watch-johnny-depp-play-donald-trump-in-a-new-funny-or-die-movie

Η ταινία έχει τίτλο «The Art of the Deal: The Movie» και η κυκλοφορία της συνέπεσε με τη νίκη του Trump στις προκριματικές εκλογές του New Hampshire. Το μυστικό αυτό project λέγεται πως βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο που κυκλοφόρησε ο γνωστός δισεκατομμυριούχος το 1987 ενώ η ερμηνεία του Johnny Depp χαρακτηρίστηκε «εντελώς παρανοϊκή». Όπως αποκάλυψε ένας εκ των ιδιοκτητών του συγκεκριμένου site, ο Johnny Depp δεν αρκέστηκε στο να φορέσει απλά μια περούκα αλλά προσέλαβε ολόκληρο επιτελείο που τον βοήθησε να μπει όσο περισσότερο γίνεται στον ρόλο – και κυρίως, να πετύχει το απαραίτητο hairstyle.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.