CELEBRITIES

Η Naomi Campbell εντυπωσίασε στο catwalk του Kanye West


12 Φεβρουαρίου 2016

Σε ένα super party εξελίχθηκε η παρουσίαση της νέας κολεξιόν του Kanye West, Yeezy Season 3, από τον οποίο φυσικά δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο. Ο εκκεντρικός rapper και fashion designer προφανώς δε θα μπορούσε να αρκεστεί σε ένα απλό runway show, γι’ αυτό το λόγο επέλεξε να παρουσιάσει τόσο το νέο του album όσο και την καινούρια του συλλογή, διοργανώνοντας ένα φαντασμαγορικό show.

yeezy-season-3-naomi-campbell

Tο Madison Square Garden κατακλύστηκε από κοινό και celebrities που έσπευσαν να τον τιμήσουν, ενώ ο σύζυγος της Kim Kardashian επιστράτευσε το ίδιο σπουδαία ονόματα και για το catwalk του.

Kanye West debuts new album and Yeesy 3 fashion show at Madison Square Garden in New York City Pictured: Naomi Campbell Ref: SPL1224601 110216 Picture by: Rick Davis / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Πρωταγωνίστρια του show δεν ήταν άλλη από το supermodel Naomi Campbell, η οποία εντυπωσίασε μέσα στο bodycon catsuit της και το maxi γούνινο παλτό της. Χαμογελαστή και ευδιάθετη περπάτησε με το χαρακτηριστικό στιλ της δίνοντας ιδιαίτερη αίγλη στη βραδιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.