CELEBRITIES

O Christiano Ronaldo φωτογραφίζεται ξανά γυμνός


13 Φεβρουαρίου 2016

Τα τελευταία δύο χρόνια το σώμα του βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δεν μπορεί να γίνει καλύτερο. Κι επειδή Cristiano Ronaldo χωρίς άκρατο ναρκισσισμό δεν γίνεται, έχουμε χάσει το μέτρημα στις φωτογραφίσεις, όπου ο 31χρονος ποδοσφαιριστής της "Real" βρίσκεται μόνο με τα εσώρουχα. Πριν λίγες μέρες είδαν όλοι τη φωτογράφιση και το εξώφυλλο για το περιοδικό GQ και τα σχόλια εστίασαν όλα πάνω του. Κατάφερε να κάνει κομπάρσο την Ambrosio.

Φυσικά δεν σχολιάστηκε καθόλου κολακευτικά, αφού όλοι είπαν ότι οι κοιλιακοί του και το στήθος του ήταν πολύ φωτοσοπαρισμένος, κι ας ζήτησε από το περιοδικό να βγάλει ανακοίνωση στο Facebook που να εξηγεί ότι δεν χρειάστηκε καθόλου να πειραχτούν οι φωτογραφίες.

sexy

Για να κλείσει τα στόματα - λες και αμφέβαλλε κανείς ότι έχει πολύ ωραίο σώμα - ο Cristiano ήρθε με back to back φωτογράφιση, αυτή τη φορά για την επωνυμία ανδρικών εσωρούχων του ιδίου, με τίτλο Colour Splash, με τον φωτογράφο Richard Ramos να τον «ντύνει» με πολλές μπογιές και να τον αφήνει με το σλιπάκι μποξεράκι, χωρίς να πειράξει τίποτα στην εικόνα του, γιατί δεν το χρειάζεται.

christiano ronaldo

Ο Cristiano Ronaldo είπε ότι «θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε το σώμα μου σαν λευκό καμβά για να δείξουμε πως ακριβώς σχεδιάζουμε και τα εσώρουχα».

Δείτε περισσότερα στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.