CELEBRITIES

Leonardo DiCaprio: Το μεγάλο ευχαριστώ στη γυναίκα της ζωής του


15 Φεβρουαρίου 2016

Η γοητεία του Leonardo DiCaprio είναι γεγονός αδιαμφισβήτητο, ειδικά δε, όταν συνδυάζεται με τον πιο γλυκό χαρακτήρα. O 41χρονος ηθοποιός κατάφερε να κλέψει την προσοχή στη χθεσινοβραδινή τελετή των BAFTA awards, όπου και απέσπασε το βραβείο του Best Leading Actor για την ταινία The Revenant.

MANDATORY BYLINE: Jon Furniss / Corbis Tom Cruise and Leonardo DiCaprio in the winners room at the EE British Academy Film Awards at The Royal Opera House, London, Britain on 14 Feb 2016. Pictured: Tom Cruise and Leonardo DiCaprio Ref: SPL1227727 140216 Picture by: Jon Furniss / Corbis Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Αφού ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο του, δηλώνοντας πως νιώθει τιμή και δέος, ο καρδιοκατακτητής του Hollywood συνέχισε τον λόγο του, κάνοντας κάθε γυναικεία καρδιά να λιώσει. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Υπάρχει ένα άτομο που πρέπει να ευχαριστήσω. Δε θα στεκόμουν εδώ που βρίσκομαι τώρα εάν δεν υπήρχε εκείνη. Δε μεγάλωσα σε μια ζωή με προνόμια – αλλά σε μια πολύ άγρια περιοχή στο Los Angeles και αυτή η γυναίκα συνήθιζε να οδηγεί 3 ώρες την ημέρα για να με πηγαίνει σε ένα πιο μακρινό σχολείο για να έχω μια διαφορετική ευκαιρία στη ζωή».

Με τις γυναίκες της αίθουσας να κρέμονται από τα χείλη του, συνέχισε: «Σήμερα είναι τα γενέθλιά της. Μαμά, χρόνια πολλά. Σε αγαπώ πολύ!». Είναι ή δεν είναι το πιο γλυκό αγόρι της showbiz;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.