CELEBRITIES

Lady Gaga: Το tattoo για τον David Bowie και η εντυπωσιακή εμφάνιση στα Grammys


16 Φεβρουαρίου 2016

Μετά το συγκινητικό performance της στο Super Bowl, η Lady Gaga έκανε και πάλι τη διαφορά στα χθεσινοβραδινά Grammy Awards. Οι φήμες για ένα act αφιερωμένο στον David Bowie είχαν κυκλοφορήσει εδώ και μέρες, με την ίδια να δίνει τον καλύτερό της εαυτό on stage και να δικαιώνει την προσμονή μας. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση περιελάμβανε πληθώρα γραφικών και τεχνολογικών μέσων που βοήθησαν τη μεταμφίεσή της ενώ το πρόγραμμα εμπεριείχε επιτυχίες του αδικοχαμένου όπως τα “Changes”, “Ziggy Stardust”, “Suffragette City”, “Rebel Rebel”, “Let’s Dance” και“Heroes”.

lady-gaga-435

Ο θαυμασμός της Lady Gaga άλλωστε για τον David Bowie είναι γνωστός, αφού δεν πάνε πολλές μέρες από τότε που η εκκεντρική star αποφάσισε να αποτυπώσει στο σώμα της το πρόσωπο του καλλιτέχνη, μέσα από μια διαδικασία που μοιράστηκε με τους fans της μέσω snapchat. Πρόκειται για το εξώφυλλο του δίσκου Aladdin Sane, μια εικόνα που όπως έγραψε η ίδια, της άλλαξε τη ζωή.

[gallery-561504]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.