CELEBRITIES

Xρόνια Πολλά Rihanna: 21 Hot & Sexy εμφανίσεις της!


20 Φεβρουαρίου 2016

Η ποπ σταρ με καταγωγή από τo Barbados -πριν καν συμπληρώσει τα 30 της χρόνια- είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους του πλανήτη, με περιουσία που αγγίζει τα 120 εκατομμύρια δολάρια και πωλήσεις singles που συναγωνίζονται αυτές των Beatles. Η Rihanna γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1988.  Έχει κερδίσει 8 βραβεία Grammy, 8 American Music Awards, 23 Billboard Music Awards, 2 Brit Awards. Επιπλέον, είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για το στυλ και την ικανότητά της να ξαναδημιουργεί την εικόνα της, τολμώντας κάθε πιθανή αλλαγή στο ντύσιμο και τα μαλλιά της. Το 2014 τιμήθηκε από το Συμβούλιο Αμερικανών Σχεδιαστών της Αμερικής με το βραβείο Fashion Icon Lifetime Achievement. Το Forbes την έχει τοποθετήσει στην πρώτη πεντάδα με τους πιο ισχυρούς διασήμους το 2012, ενώ την ίδια χρονιά εντάχθηκε και στη λίστα του Times ανάμεσα στους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο.

Με αφορμή τα 28α γενέθλιά της, κάνουμε μια αναδρομή στις πόζες, τις εμφανίσεις και τις Insta-photo της που μας έμειναν αξέχαστες.

[gallery-564670]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.