CELEBRITIES

Shannen Doherty: Μιλάει για το πρόβλημα υγείας της και ξεσπά σε κλάματα


20 Φεβρουαρίου 2016

Η μελαχρινή ηθοποιός που αγαπήθηκε από τις τηλεοπτικές σειρές «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς»και «Οι Μάγισσες» τον περασμένο Αύγουστο ανακοίνωσε δημόσια μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Twitter ότι χτυπήθηκε από τον καρκίνο του στήθους και δίνει τη δική της μάχη, κάνοντας θεραπεία.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή The Dr Oz Show έδωσε μαθήματα κουράγιου σε πολλές γυναίκες που αντιμετωπίζουν αντίστοιχο πρόβλημα. «Είμαι 44 και ήθελα παιδιά τόσο εγώ όσο και ο σύζυγός μου. Αλλά δυστυχώς λόγω των θεραπειών που κάνω για τον καρκίνο, είναι αδύνατο να γίνω μητέρα, είπε με δάκρυα στα μάτια, αφήνοντας τη συγκίνηση της να φανεί στον αέρα της εκπομπής».

Παράλληλα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε μαστεκτομή καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ακόμη ανοιχτά. «Είναι μόνο στήθος. Προτιμώ να το χάσω και να παραμείνω ζωντανή, παρά να ρισκάρω τη ζωή μου».

https://youtu.be/09oDGFTjFoo Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.