CELEBRITIES

Brit Awards 2016: Oι celeb αφίξεις στο πιο pop red carpet της χρονιάς


25 Φεβρουαρίου 2016

Χθες  στο "The O2" στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκαν Brit Awards 2016 βραβεύοντας τους καλύτερους καλλιτέχνες της pop μουσικής. Η βραδιά ήταν ξεχωριστή και για έναν ακόμα λόγο, τον θάνατο του David Bowie τον οποίο τίμησαν on stage με μία ξεχωριστή παρουσίαση.

Η Adele σάρωσε στην κυριολεξία τα βραβεία κερδίζοντας αυτά του καλύτερου album, καλύτερης solo καλλιτέχνιδας, καλύτερου single αλλά και το βραβείο παγκόσμιας επιτυχίας. Η Rihanna χάρισε ένα μοναδικό θέαμα on stage μαζί με τον πρώην σύντροφο της Drake, ενώ η Kylie Minogue παρέδωσε το βραβείο του καλύτερου solo καλλιτέχνη στον James Bay.

Σε μία τόσο εκρηκτική βραδιά λοιπόν οι celebrities φρόντισαν να σταθούν αντάξιες της περίστασης με εκκεντρικές και εξεζητημένες εμφανίσεις. Γούνες, fluo χρώματα, statement κοσμήματα και αποκαλυπτικά φορέματα πρωταγωνίστησαν στα περισσότερα looks των αφίξεων στο πιο pop red carpet της χρονιάς.

[gallery-567663]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.