CELEBRITIES

H Jennifer Garner αποκαλύπτει την αλήθεια για το διαζύγιο με τον Ben Affleck


27 Φεβρουαρίου 2016

H Jennifer Garner ομολογουμένως ακτινοβολεί στο εξώφυλλο για το τεύχου Μαρτίου του Vanity Fair και είναι πιο ειλικρινής από ποτέ, ιδίως όταν μιλάει για το χωρισμό της με τον Ben Affleck. Το ζευγάρι ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε διαζύγιο τον Ιούνιο του 2015 μα κράτησαν τα πράγματα σε αξιοπρεπές και φιλικό τόνο μιας και υπάρχουν τρία παιδιά στη μέση, η Violet, η Seraphina και ο Samuel.

 Στην χειμαρρώδη και εξομολογητική συνέντευξή της, η Jennifer Garner είπε πως ο γάμος της δεν ήταν show και αντίστοιχα το διαζύγιο δεν ήταν για τις κάμερες. Ισχυρίζεται πως ήταν τεράστια προτεραιότητά της να μείνει σε αυτόν το γάμο, μα δεν τα κατάφερε. Άλλωστε δεν το μετανιώνει και αποκαλύπτει πως ο Ben Affleck είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής της.

ce171d10_jen.xxxlarge_2x

Δεν παρέλειψε να απαντήσει στην ερώτηση σχετικά με την νταντά που φημολογείται πως ήταν η αιτία διαζυγίου. Η Jennifer Garner δηλώνει πως είχαν χωρίσει και αποφασίσει να προχωρίσουν σε διαζύγιο πολύ πριν τη σχέση του Ben Affleck με την 28χροντη νταντά των 3 παιδιών τους, Christine Ouzounian.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.