CELEBRITIES

Ben Affleck-Jennifer Garner: Η συνάντηση τους στο Vanity Fair party των Oscars 2016


1 Μαρτίου 2016

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους τον περασμένο Ιούλιο, ο Ben Affleck και η Jennifer Garner διατήρησαν όντως πολιτισμένες σχέσεις μεταξύ τους και όχι απλά για τα "μάτια" του κόσμου. Το γεγονός αυτό αποδεικνύουν οι χθεσινές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από το Vanity Fair party των Oscars 2016 τη στιγμή της συνάντησης τους και όχι μόνο.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα το μεταξύ τους κλίμα μπορεί να μην ήταν ιδιαίτερα θερμό, όμως δεν απέφυγε ο ένας τον άλλον, αντιθέτως αντάλλαξαν μερικές κουβέντες. Σχόλια προκάλεσαν και η συνάντηση του Ben Affleck με την Κate Hudson, η οποία "πιάστηκε" τη στιγμή που τον κοιτούσε επίμονα. Στο τέλος της βραδιάς ο Βen Affleck "έριξε" και μία ματιά στην πρώην συμπρωταγωνίστρια του Charlize Theron την ώρα που αποχωρούσαν από το party, ενώ και η Jennifer Garner εντοπίστηκε με έναν άγνωστο εμφανίσιμο άντρα. Ίσως να ήταν ένας από τους άντρες της ασφάλειας, όμως το Ηollywood αγαπά τα gossips, τα οποία ειδικά μετά τη χρυσή βραδιά των Oscars 2016 έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

[gallery-570927]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.