CELEBRITIES

To νέο tattoo της Lady Gaga δίνει δύναμη σε πολλές γυναίκες


4 Μαρτίου 2016

Η Lady Gaga τήρησε την υπόσχεση που έδωσε σε όλες τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης με ένα νέο tattoo το οποίο τη συνόδευσε και στο stage των Oscars 2016. H 29χρονη τραγουδίστρια έδειξε την αλληλεγγύη της με το χαρακτηριστικό σύμβολο που "χτύπησε" στον αριστερό της ώμο δημοσιεύοντας ένα clip στα social media συνοδεύοντας το με το σχόλιο: "Στην πρόβα, οι επιζήσαντες και εγώ κάναμε μία συμφωνία".

gaga

Σε μία άλλη φωτογραφία απαθανάτισε τη στιγμή που περίμενε το tattoo να στεγνώσει γράφοντας: "Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι να αφήσετε οι ίδιες τον εαυτό σας να απελευθερωθεί".

tattoo

Η ίδια ανήκει στο συγκεκριμένο group, ενώ η παράσταση της σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα στο stage των Oscars 2016 ήταν σύμφωνα με εκείνη μία εμπειρία κάθαρσης.

lady gaga

Την Πέμπτη στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας δημοσίευσε στο Twitter μία ασπρόμαυρη φωτογραφία από το studio της ηχογράφησης με το μήνυμα: "Αυτή είναι η δουλειά μου, όχι το κρεβάτι μου".

job

Η επιρροή της ήταν μεγάλη αφού πολλές από της θαυμάστριες "χτύπησαν" το ίδιο tattoo στηρίζοντας η μία την άλλη.

31D

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.