CELEBRITIES

Jennifer Aniston: Μια ανατρεπτική φωτογράφιση και η ντροπή για ταινίες που έκανε


12 Μαρτίου 2016

Μετά το τέλος των Friends, όλοι έβαζαν το χέρι τους στη φωτιά ότι η Jennifer Aniston θα κάνει μια πολύ σημαντική καριέρα στον κινηματογράφο. Όχι σε ποσότητα ταινιών, αλλά σε ποιότητα. Όμως αυτή η καριέρα δεν είχε έρθει μέχρι πριν από ένα χρόνο και κάτι που έβγαλε το Cake. Μιλώντας στο Harper's Bazaar με αφορμή την ταινία της Mother's Day, η οποία ανήκει μάλλον στην προ Cake κατάσταση, η Aniston εντυπωσιάζει και ξαφνιάζει με την φωτογράφιση.

jenny4.

Η Jennifer Aniston μίλησε τίμια και χαρακτήρισε μερικά από τα κινηματογραφικά πεπραγμένα του παρελθόντος της ως και ντροπιαστικά και με το λόγο της φανερώνει το ότι περνάει όντως την καλύτερη φάση της ζωής της, προσωπικά και επαγγελματικά.

«Υπήρχε μια εποχή που δούλευα και δούλευα και δούλευα. Και μου άρεσε. Απλά προσπαθώ να είμαι κάπως πιο επιλεκτική. Μου άρεσε να ευχαριστώ τον κόσμο. Πρέπει να σταματήσω. Κάποιες ταινίες που έχω κάνει με κάνουν να σκύβω το κεφάλι από ντροπή. Νιώθω μια ελευθερία που δεν ένιωθα απαραίτητα και νωρίτερα στη ζωή μου. Επίσης, πρέπει να αρχίσεις να παίρνεις ρίσκα σε μια βιομηχανία που είναι πολύ ανασφαλής με τους ανθρώπους που ρισκάρουν. Ο κόσμος ξεχνάει ποιοι είναι οι ηθοποιοί. Σου λένε πως είσαι πολύ γνωστός για να παίξεις αυτό το ρόλο. Δεν μπορείς να εξαφανιστείς στο ρόλο. Και εμείς είμαστε σε φάση "Δώστε μας την ευκαιρία και θα εξαφανιστούμε"».

jenny2

Για το πως αισθάνεται πλέον ως παντρεμένη γυναίκα η Jennifer Aniston περιγράφει: «Νιώθω καλύτερα στα 40 μου χρόνια. Όχι μόνο νιώθω καλύτερα σωματικά, αλλά και διανοητικά. Γιατί στα 20 δεν έχεις ιδέα για τίποτα. Στα 30 προσπαθούσα να καταλάβω τι γίνεται. Μετά φτάνεις στα 40 και είσαι του στιλ: "Α, τώρα κατάλαβα". Υπάρχουν γυναίκες που αγγίζουν τα 50 και είναι σοκαριστικά υπέροχες. Απλά πρέπει να προσέχουμε περισσότερο τον εαυτό μας. Νομίζω πως όλοι είναι τόσο φρικιαστικά πολιτικά ορθοί τελευταία. Έχει γίνει ένα τεράστιο βάρος. Μου αρέσει να κάνω αστεία και είμαι τυχερή γιατί ο Justin είναι ο πιο αστείος άνθρωπος που έχω γνωρίσει και κάνουμε ο ένας τον άλλον να γελάει. Το γέλιο είναι ένα από τα πιο σπουδαία κλειδιά για να μείνεις για πάντα νέος. Ο Justin είναι ο λόγος για να μην βγαίνω. Πρέπει να είναι κάτι που το αγαπάω πάρα πολύ για να με κάνει να αφήσω το σπίτι, τον άντρα μου, τα σκυλιά μας. Όσο μεγαλώνεις, τόσο περισσότερο το καταλαβαίνεις αυτό».

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.