CELEBRITIES

Η Angelina μέσα από τα μάτια του Brad Pitt: Τη φωτογράφισε ο ίδιος για το W Magazine


14 Μαρτίου 2016

Angelina-Jolie-Brad-Pit-500-700x489καθετα.jpg

Είναι ένα από τα πιο διάσημα και πιο λαμπερά ζευγάρια του Hollywood. Τι κι αν ο Τύπος επιμένει να τους χωρίζει; Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt παραμένουν μαζί, δηλώνουν ερωτευμένοι και αποτελούν ζευγάρι – πρότυπο σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Οι δυο τους έχουν πολλάκις φωτογραφηθεί μαζί, ωστόσο η συνεργασία τους για τη φωτογράφιση στο W Magazine, έχει μία άκρως ενδιαφέρουσα ιδιαιτερότητα ως προς τη διανομή των ρόλων: αυτός είναι ο φωτογράφος κι εκείνη ποζάρει στο φακό του.

Πρόκειται για μία σειρά φωτογραφιών στην οποία παρουσιάζεται ο τρόπος με τον οποίο ο Brad Pitt  βλέπει τη γυναίκα με την οποία μοιράζεται τη ζωή του, μακριά από τα φωτογραφικά φλας και τη λάμψη που χαρίζει στην Angelina η επιτυχία και η φήμη της. Η ηθοποιός παρουσιάζεται ως μητέρα και ως σύζυγος σε μια φωτογράφιση που δικαίως μπορεί να χαρακτηριστεί η ωραιότερη (και η πιο αληθινή) της ζωής της.

article-1077360-02192036000005DC-431_468x607

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.