CELEBRITIES

Angelina Jolie: έρχεται αύριο στη Λέσβο


15 Μαρτίου 2016

GettyImages-angelina.jpg

Η Angelina Jolie είναι ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένη, σε παγκόσμια κοινωνικά θέματα, άλλωστε, ως Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που το έχουν αληθινά ανάγκη.

Η έξαρση του προσφυγικού στη χώρα μας την έχει «αγγίξει» κι έτσι  σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός  θα προσγειωθεί το πρωί της Τετάρτης στο νησί της Λέσβου για να είναι κοντά στους πρόσφυγες και μετανάστες που φτάνουν καθημερινά στη Μυτιλήνη.

Οπως αναφέρει το lesvospost.gr, η Angelina Jolie, θα φτάσει στο νησί μαζί με τους συνοδούς της και θα κατευθυνθεί στις περιοχές Σκάλα Συκαμιάς, Μόρια, Καρά-Τεπέ και στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, για να βρεθεί κοντά στους ανθρώπους και να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη. Η Jolie μιλάει ευθέως για άμεση διπλωματική λύση ώστε να σταματήσει άμεσα η ανθρωπιστική κρίση στη Συρία που πλήττεται από τον αιματηρό πόλεμο τα τελευταία 5 χρόνια. "Δεν μπορούμε να διαχειριστούμε την κατάσταση παρέχοντας ανθρωπιστική βοήθεια αντί για διπλωματικές λύσεις", είπε η ηθοποιός θέλοντας να φωνάξει ηχηρά πως ο προσανατολισμός πρέπει να είναι συγκεκριμένος και να δώσει μια βιώσιμη προοπτική στον πληγέντα λαό.

© Getty Images / Ideal Image

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.