CELEBRITIES

Jennifer Lopez: Aποκαλύπτει τη συνταγή του smoοthie που τη βοήθησε να χάσει 10 κιλά


16 Μαρτίου 2016

JL-506053298.jpg

Η Jennifer Lopez μπορεί να έφτασε στα 46, μα είναι ακόμη σε άψογη φόρμα με ένα κορμί που έχει άψογες και ζουμερές αναλογίες. Η Λατίνα star φροντίζει ιδιαιτέρως τον εαυτό της και δεν το κρύβει. Μάλιστα πρόσφατα δεν δίστασε να αποκαλύψει τη συνταγή από ένα "θαυματουργό" smoothie που καταναλώνει με βάση το σπανάκι.

Στην πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό US Weekly, η Jennifer Lopez είπε πως για τη διατήρηση της σιλουέτας της τη βοηθά πολύ το DNA της ενώ προσπαθεί να μην εκτίθεται στον ήλιο γιατί τρέμει τη φωτογήρανση. Επίσης είπε πως καταναλώνοντας καθημερινά του συγκεκριμένου smoothie του οποίου η συνταγή ακολουθεί, την βοήθησε να απαλλαγεί από δέκα ολόκληρα κιλά που αποτελούσαν βραχνά για την ίδια αρκετά χρόνια.

Υλικά Μία μπανάνα κρύα η παγωμένη Σπανάκι (αρκετό) Ένα φλιτζάνι γάλα ρυζιού Δύο κουταλιές αμυγδαλέλαιο Μία κουταλιά πρωτεΐνης σε σκόνη Εκτέλεση Βάλτε όλα τα προϊόντα στο μπλέντερ και χτυπήστε καλά.

Αν αρχίσετε να πίνετε αυτό το smoοthie -λέει η Jennifer Lopez- θα έχετε πολλή ενέργεια και η διαφορά στο σώμα σας θα φανεί αμέσως.

© Getty Images / Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.