CELEBRITIES

Gwen Stefani Vs Miranda Kerr: Ποιο είναι το στιλ που κερδίζει;


17 Μαρτίου 2016

570stefani-kerr.jpg

Πρόκειται για δύο γυναίκες που έχουν χαρακτηριστεί ως "fashion icon" λόγω του προσωπικού τους στιλ. Η Gwen Stefani αν και τραγουδίστρια, από την αρχή της καριέρας της έχει υιοθετήσει ένα συγκεκριμένο funky look το οποίο κατάφερε να εξελίξει δημιουργώντας το δικό της brand name σε ρούχα. Από την άλλη η Miranda Kerr ανήκει στο χώρο της μόδας και είναι ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο, ενώ το στοιχείο που τη χαρακτηρίζει είναι το girly chic look το οποίο μοιάζει σχεδόν ανεπιτήδευτο σε κάθε της εμφάνιση.

Χθες οι δύο celebrities εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο LAX του Los Angeles με δυο τελείως διαφορετικά στιλ που ωστόσο είχαν δύο κοινά σημεία αναφοράς, τα statement γυαλιά ηλίου και τα jeans παντελόνια. Η Gwen Stefani επέλεξε ένα street look με sneakers, boyfriend jean, αθλητικό sweater και bomber jacket, έχοντας δεμένο στη μέση ένα καρό πουκάμισο. Το beauty look ήταν εξίσου εντυπωσιακό αφού για μία ακόμη φορά την είδαμε με το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν και stylish γυαλιά ηλίου. Το hairlook ήταν αρκετά extreme, όμως το punk ύφος ολοκλήρωσε με επιτυχία το στιλ της.

Η Miranda Kerr κατέφθασε άκρως ανανεωμένη φορώντας ένα vintage jean παντελόνι με γαλάζιο πουκάμισο συνδυάζοντας το double denim look με λευκά δερμάτινα πέδιλα και μία black & white casual τσάντα. Το ίδιο κομψό ήταν το beauty look με διακριτικό μακιγιάζ και ροζ χείλη. Tα γυαλιά ηλίου ήταν στο ίδιο ύφος με το elegant στιλ, ενώ τα καρέ κυματιστά μαλλιά τόνισαν ακόμη περισσότερο τον αριστοκρατικό της ύφος.

Η απάντηση στο ερώτημα ποια από τις δύο συνδύασε καλύτερα τα δύο κοινά στοιχεία, είναι καθαρά υποκειμενική αφού πρόκειται για δύο τελείως διαφορετικά αλλά απόλυτα πετυχημένα looks. Επομένως επιλέξτε αυτό που πιστεύετε ότι όντως μπορείτε να υποστηρίξετε.

[gallery-580615]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.