CELEBRITIES

H Adele ξέσπασε on stage κατά του τρομοκρατικού χτυπήματος στις Βρυξέλλες


23 Μαρτίου 2016

Adele2-640.jpg

Ένα εικοσιτετράωρο πριν, η Ευρώπη βυθίστηκε και πάλι στο πένθος μετά την τρομοκρατική επίθεση στο αεροδρόμιο και μετρό των Βρυξελλών. Αργότερα την ίδια μέρα η Adele εμφανίστηκε στην προγραμματισμένη της συναυλία στο Belfast όπου φανερά συγκινημένη ξέσπασε πάνω στο stage μη μπορώντας να συγκρατήσει το θυμό της.

Adele2-640

Η 27χρονη τραγουδίστρια χαρακτήρισε "γαμ...ους" τους τρομοκράτες μιλώντας με συγκίνηση προς τιμή του Βελγίου:"Βρισκόμαστε όλοι εδώ για έναν συγκεκριμένο λόγο. Ελπίζω όλοι εσείς να έχετε έρθει με σκοπό να σας ψυχαγωγήσω. Εγώ είμαι εδώ για να σας ψυχαγωγήσω, επομένως είμαστε όλοι ενωμένοι, κάτι που μας κάνει πολύ καλύτερους από αυτούς τους "γαμ....ους". Την ίδια στιγμή τα φώτα έσβησαν στο στάδιο και οι θεατές κράτησαν αναμμένα τα φώτα από τα κινητά τους τηλέφωνα και φακούς συνθέτοντας μία συγκινητική εικόνα ως μήνυμα συμπαράστασης προς τις οικογένειες και φίλους των θυμάτων.

stadium

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.