CELEBRITIES

Το στιλιστικό trick της Taylor Swift για ψιλόλιγνη σιλουέτα


29 Μαρτίου 2016

Μπορεί να διαθέτει ονειρικές αναλογίες, η ίδια όμως δεν επαναπαύεται σε αυτό και φροντίζει να ενισχύει την εμφάνισή της συνθέτοντας πάντα τα πιο προσεγμένα looks. Ο λόγος για την Taylor Swift, η οποία γνωρίζει πολύ καλά τα δυνατά της σημεία και φροντίζει να τα αναδεικνύει κατάλληλα μέσα από τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Taylor Swift was seen arriving for dinner at 'Madeo' Italian Restaurant in West Hollywood, CA. Taylor was carrying a small Blue designer handbag with a Gold Chain and wearing a beige Long jacket with a short dress Pictured: Taylor Swift Ref: SPL1253210 280316 Picture by: SPW / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Η νεαρή pop star εθεάθη έξω από εστιατόριο στο West Hollywood, με το outfit της να κερδίζει τις εντυπώσεις από το πρώτο λεπτό. Trenchcoat σε camel απόχρωση, λευκό mini φόρεμα και τσάντα σε μπλε χρώμα συνέθεσαν ένα simple & chic σύνολο ενώ η λεπτομέρεια που έκανε η διαφορά και έκανε τα πόδια της να φαίνονται ακόμα πιο μακριά και λεπτά, δεν ήταν άλλη από τα nude platform sandals που επέλεξε, με τη συγκεκριμένη απόχρωση να είναι γνωστή για την ιδιότητά της να επιμηκύνει τη σιλουέτα οπτικά. Μη διστάσετε να ακολουθήσετε λοιπόν το παράδειγμά της, επιλέγοντας neaural αποχρώσεις που θα κάνουν τη φιγούρα σας να δείχνει ιδιαίτερα αρμονική και chic.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.