CELEBRITIES

Οι Beckham's χωρίζουν τις περιουσίες τους


29 Μαρτίου 2016

david-victoria-beckham.jpg

Οι δυο τους όταν βγαίνουν μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας δείχνουν αγαπημένοι και ενωμένοι σαν γροθιά, ενώ ως γονείς βάζουν τα παιδιά τους πάνω από όλους και όλα. Όταν όμως τα φλας σβήνουν οι Beckham's προσπαθούν με κάθε τρόπο να διασφαλίσουν τα υπέρογκα ποσά των επιχειρήσεων τους.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο διάσημος ποδοσφαιριστής είχε παραιτηθεί αθόρυβα από διευθυντής του brand της Victoria Beckham από το 2014 μετά από έξι χρόνια που κρατούσε τα ηνία και επικεντρώθηκε στο δικό του DB Ventures Limited. Ο εκπρόσωπος της οικογένειας ξεκαθάρισε ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε για λόγους λογιστικούς λέγοντας: "Πρόκειται για δύο διαφορετικές επιχειρήσεις και έπρεπε να διαχωρίσουν τις μάρκες τους διότι δεν έχει εμπορικό νόημα να συνεχίσουν να συγχωνεύονται".

Παρόλα αυτά οι δυο τους δημιούργησαν από κοινού μία εταιρία την "Beckham Brand Holdings Limited" η  οποία κατέχει τις αντίστοιχες επιχειρήσεις τους. Πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο εδώ και μήνες ότι πρόκειται για διαζύγιο μεγατόνων αφού εδώ και καιρό ζουν χώρια, όμως το ζευγάρι συνεχίζει να αδιαφορεί για αυτές τις φήμες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.