CELEBRITIES

Sex and the City: Οι 4 πρωταγωνίστριες κάνουν reunion στο… Facebook


3 Απριλίου 2016

Μπορεί το Sex and the City να έριξε αυλαία αρκετά χρόνια πριν, φαίνεται όμως πως ούτε το κοινό, ούτε οι πρωταγωνιστές κατάφεραν να αφήσουν πίσω τους τις ένδοξες εκείνες ημέρες.

Μετά από 6 άκρως επιτυχημένες τηλεοπτικές σεζόν και 2 ταινίες που γνώρισαν μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, φαίνεται πως οι Carrie, Charlotte, Samantha και Miranda συνεχίζουν να έχουν το πιστό, φανατικό κοινό τους. Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει η απήχηση που είχε στο Facebook η φωτογραφία που ανέβασε μερικές ώρες πριν η Kristin Davis στην επίσημη σελίδα της. Η γλυκιά Charlotte μοιάζει να αναπολεί τις εποχές του Sex and the City, μιας και αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό μια χαρακτηριστική φωτογραφία των τεσσάρων πρωταγωνιστριών από το επεισόδιο στο οποίο η ίδια παντρευόταν τον Trey. «Ένας από τους τηλεοπτικούς μου γάμους, ίσως ο αγαπημένος μου. Μπορεί να μην τελείωσε καλά, αλλά τουλάχιστον δεν ήταν αληθινός», έγραψε η ηθοποιός επισημαίνοντας στη φωτογραφία την Sarah Jessica Parker, την Kim Kattrall και τη Cynthia Nixon.

sex-and-the-city-reunion-500-289x460

Κάπως έτσι, το λατρεμένο τηλεοπτικό παρεάκι πραγματοποίησε ενός είδους reunion, καταφέρνοντας να κερδίσει χιλιάδες likes. Σα να μας είχαν λείψει…

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.