CELEBRITIES

Confirmed: Ο Anthony Vaccarello είναι ο νέος creative director του Saint Laurent


5 Απριλίου 2016

Λίγες μόνο μέρες μετά την αποχώρηση του Hedi Slimane από τον Saint Laurent, οι εικασίες για την αντικατάστασή του από τον Anthony Vaccarello επιβεβαιώνονται. Γνωστός για την edgy και αρκετά sexy αισθητική του, ο Βέλγος σχεδιαστής παραιτήθηκε από τη θέση του στο brand Versus Versace προκειμένου να αναλάβει τα ηνία ως creative director του εμβληματικού Γαλλικού οίκου.

versus_versace_.4a782120356.original

"Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που θα αναλάβει το δημιουργικό τιμόνι ο Anthony Vaccarello", δήλωσε η Francesca Bellettini, πρόεδρος και CEO του Yves Saint Laurent. "Η μοντέρνα και αγνή αισθητική του ταιριάζουν άψογα με το brand. O Anthony ισορροπεί θαυμάσια τα στοιχεία της προκλητικής θηλυκότητας αλλά και της έντονης αρρενωπότητας στις σιλουέτες των ρούχων του. Μοιάζει φυσική επιλογή για να εκφράσει την αίσθηση του Yves Saint Laurent. Είμαι ενθουσιασμένη για τη νέα εποχή που ξεκινά με τον Anthony Vaccarello, με σκοπό να φέρει ακόμη περισσότερη επιτυχία στο brand".

Όσο για την προσωπική σειρά που υπογράφει, είναι άγνωστο τι θα συμβεί – το website του βρίσκεται προς το παρόν εκτός λειτουργίας. Στη photo gallery που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γεύση από την πρόσφατη collection που παρουσίασε στο πλαίσιο της Paris Fashion Week, για τη σεζόν A/W '16-17.

[gallery-591159]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.