CELEBRITIES

Το trick της Jennifer Lopez που "μακραίνει" τη σιλουέτα


8 Απριλίου 2016

Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε ο τελικός του American Idol, απ' όπου φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η Jennifer Lopez, η οποία συμμετείχε στο show ως κριτής. Και φυσικά, όταν πρόκειται για τη J.Lo, το μόνο που δεν περιμένουμε είναι να κάνει μια απλή, βαρετή εμφάνιση.

Jennifer Lopez arrives to the American Idol The Farewell Season - Los Angeles Pictured: Jennifer Lopez Ref: SPL1259553 070416 Picture by: Jen Lowery / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Η εκρηκτική star εμφανίστηκε με εντυπωσιακή τουαλέτα σε σαμπανιζέ απόχρωση, με μια λεπτομέρεια που πραγματικά έκανε τη διαφορά. Το ασύμμετρο στιλ του φορέματος, το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα εντυπωσιακά της πόδια, σε συνδυασμό με τα Christian Louboutin παπούτσια σε ίδια nude απόχρωση δημιούργησαν ένα λαμπερό αλλά neutral αποτέλεσμα που έκανε τη σιλουέτα της να δείχνει ιδιαίτερα θηλυκή και πιο αρμονική, αφού είναι γνωστό πως οι nude αποχρώσεις στα παπούτσια μακραίνουν οπτικά τη γυναικεία φιγούρα. Πανέμορφη και chic, έκλεψε την παράσταση και μονοπώλησε τα φωτογραφικά φλας όπως μόνο εκείνη ξέρει να κάνει.

[gallery-593467]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.