CELEBRITIES

Wrap dress: 10 celebrities που αγαπούν το iconic φόρεμα


14 Απριλίου 2016

84eb2759-fd89-459e-92d8-50f2ae9c72d9.jpg

Αποτελεί ένα από τα πιο μυθικά designs της μόδας και διαθέτει διαχρονικό χαρακτήρα που δεν παύει να προσδίδει στιλ και κομψότητα. Το wrap dress, σήμα-κατατεθέν της Diane von Furstenberg, παραμένει στην πρώτη γραμμή του στιλ για περισσότερα από 40 χρόνια, με celebrities, A-listers και λάτρεις της μόδας να το επιλέγουν σταθερά. Ήταν το 1974 όταν η δαιμόνια σχεδιάστρια αποφάσισε να παρουσιάσει το συγκεκριμένο σχέδιο από jersey, το οποίο έφερε επανάσταση στον τρόπο που ντύνονταν οι γυναίκες. Το χαρακτηριστικό ντεκολτέ του και η ζώνη στη μέση, η οποία τονίζει τη γυναικεία φιγούρα με τον πιο κομψό τρόπο το κατέστησαν από νωρίς ως ένα εμβληματικό design.

[caption id="attachment_595758" align="aligncenter" width="800"]© Getty Images / Ideal Image © Getty Images / Ideal Image[/caption]

Σήμερα, σχεδόν 4 δεκαετίες αργότερα, το wrap dress παραμένει ένα iconic σχέδιο, αφού οι πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορεί να φορεθεί, από τον πρωινό καφέ και τον χώρο της δουλειάς μέχρι τη βραδινή έξοδο, το καθιστούν ως απαραίτητο κομμάτι της συλλογής μας. Στη photo gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις επώνυμες κυρίες που το έχουν επιλέξει είτε για τις street εμφανίσεις τους είτε για το κόκκινο χαλί, με όλες να διαθέτουν ως κοινό παρονομαστή την απόλυτη κομψότητα.

[gallery-595651]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.