CELEBRITIES

Alessandra Ambrosio: Έτσι προετοιμάζεται για το Coachella Festival 2016


13 Απριλίου 2016

Alessandra-ambrosio-960.jpg

To Coachella Festival 2016 πλησιάζει καθώς έμειναν μόλις δύο μέρες πριν από την έναρξη του. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά event όπου πλήθος καλλιτεχνών και celebrities κάνουν τις πιο εντυπωσιακές boho εμφανίσεις και γίνονται - ένα με τα μουσικά vibes, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Los Angeles. Όπως πέρυσι έτσι και φέτος η Alessandra Ambrosio πρόκειται να κάνει αισθητή την παρουσία της γι αυτό και προετοιμάζεται για μία ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση.

Το διάσημο μοντέλο χθες το απόγευμα συναντήθηκε με την καλή της φίλη Nina Dobrev για ένα brunch στο West Hollywood, ενώ μόλις επέστρεψε  στο σπίτι της στο Los Angeles απόλαυσε τον ήλιο στην πισίνα της ώστε να προλάβει να αποκτήσει μία ηλιοκαμμένη επιδερμίδα για να αναδείξει τα ρούχα που θα φορέσει. Η Alessandra Ambrosio είναι φανατική της yoga και αυτό αποτυπώνεται στο απίστευτα καλλίγραμμο κορμί της. 

[gallery-595939]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.