CELEBRITIES

9 στιγμιότυπα της Kate Middleton αλά Marilyn Monroe


15 Απριλίου 2016

While-arriving-official-tour-Australia-New-Zealand.jpg

Αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα μας style icons αφού κάθε της εμφάνιση είναι πραγματικό παράδειγμα προς αντιγραφή. Ακόμα όμως και η πάντα chic Kate Middleton έχει πολλές φορές να αντιμετωπίσει καταστάσεις που περνούμε όλες οι γυναίκες που αγαπάμε τα θηλυκά και κομψά φορέματα, με τον άνεμο συχνά να μη συνεργάζεται ιδιαίτερα.

Τα τελευταία χρόνια ειδικά, με τις royal εμφανίσεις της να απαιτούν ένα πιο συγκροτημένο και comme il faut προφίλ, η Δούκισσα του Cambridge έχει βρεθεί πολλές φορές στην άβολη κατάσταση του να παίρνει ο αέρας το φόρεμά της, χαρίζοντάς μας μερικά στιγμιότυπα με έντονη αίσθηση από την κλασική σκηνή της Marilyn Monroe στην ταινία "Seven Year Itch"! Οφείλουμε βέβαια να αναγνωρίσουμε την ιδιαίτερη μαεστρία με την οποία χειρίζεται τέτοιου είδους γεγονότα, παρ’ όλα αυτά όμως, ο φωτογραφικός φακός καραδοκεί!

Φωτογραφίες © Getty images/ Ideal Image

[gallery-597105]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.