CELEBRITIES

Taylor Swift: Αγνώριστη στο νέο εξώφυλλο της Vogue


16 Απριλίου 2016

Με αλλαγές στα μαλλιά και πιο σέξι από ποτέ ποζάρει για τη Vogue (τεύχος Μαΐου) η Taylor Swift. Αυτό που την κάνει όχι και τόσο εύκολα αναγνωρίσιμη είναι το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, που δεν ήταν ποτέ τόσο ανοιχτό, αλλά και όλο το στιλ της που είναι τόσο αποκαλυπτικό και παράλληλα τόσο chic –βλ. τη φωτογραφία με το μικροσκοπικό Saint Laurent φορεματάκι.

taylor_cover1 Όσο κι αν οι fans της στο Twitter δεν μπορούν να αποφασίσουν αν την προτιμούν με αυτό το νέο look ή έτσι όπως την ήξεραν, έχουν διχαστεί με άλλα λόγια, το μόνο σίγουρο είναι ότι μοιάζει ανανεωμένη και πως ο στυλίστας που ανέλαβε το ενδυματολογικό κομμάτι της φωτογράφισης κατάφερε να αναδείξει και ένα άλλο πρόσωπο της δημοφιλούς pop star. 6-2 Ακόμα αναρωτιέστε αν είναι αυτή στις φωτογραφίες που βλέπετε; Ναι, το κορίτσι με τα κοντά, σπαστά και ξανθά μαλλιά είναι η Taylor Swift –κι ας είναι... άλλος άνθρωπος! port2-5 Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.