CELEBRITIES

«Η Suri Cruise είναι ένα παιδί τέρας»


19 Απριλίου 2016

Μόλις χθες συμπλήρωσε τα δέκα και έχει καταφέρει ήδη να έχει φανατικούς θαυμαστές μα και σκληρούς εχθρούς. Ο λόγος για την μικρή Suri Cruise με τις γνωστές στιλιστικές της ακρότητες και δύο γονείς που δεν εκδηλώνουν καμία διάθεση να της χαλάσουν τα χατίρια.

Η διαδικτυακή έκδοση του Madame Figaro με αφορμή τα γενέθλιά της αποφάσισε να της κάνει το πιο σκληρό κι ίσως ανεπίτρεπτο δεδομένης της ηλικίας της, αφιέρωμα των πρόσφατων ετών. Η δημοσιογράφος Marion Galy-Ramounot που το επιμελήθηκε, αποδεκατίζει το μικρό αν και διάσημο κορίτσι με τίτλο «Suri Cruise, 10 χρόνια τρόμου» και μεταξύ άλλων αναφέρει σκληρούς χαρακτηρισμούς λέγοντας, ότι η μικρή είναι τόσο κακομαθημένη που μοιάζει με τον διάβολο.

"Ο Cruise και η Holmes έκαναν ένα παιδί-τέρας» συνεχίζει να γράφει ακάθεκτη η δημοσιογράφος κι εξηγεί: «Είχε εμμονή με τα παπούτσια από την ηλικία των 3 ετών, βασάνιζε τους σωματοφύλακές της από τα 4, αυταρχική με τα παιδιά στην παιδική χαρά σε ηλικία 8 ετών και με στιλ Πάπισσας στα 10. Γιατί είναι τόσο κακιά;".

Στη συνέχεια, διατηρεί την επίθεση της αναφέροντας ότι η 10χρονη Suri που στο «Avenues», ένα διεθνές σχολείο στην πιο ακριβή συνοικία της Νέας Υόρκης, με δίδακτρα 40.000 δολάρια το χρόνο, έχει πάρει τον κακό χαρακτήρα των γονιών της τονίζοντας:

"Ο μπαμπάς Tom Cruise δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου και είναι γνωστός στο Hollywood, για τις απίστευτες παραξενιές και ιδιοτροπίες του. Όταν πάει σινεμά αγκαζάρει και κλείνει όλη την αίθουσα. Όταν έχει γύρισμα για ταινία απαιτεί ιδιωτικές τουαλέτες μόνο για τον ίδιο. Όσο για την Katie Holmes, δεν έχει το καλύτερο όνομα στον κόσμο του θεάματος. Μήπως το παιδί έμοιασε στους γονείς του;"

Μήπως η εμπάθεια της εν λόγω δημοσιογράφου έφτασε σε κόκκινες γραμμές;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.