CELEBRITIES

Jennifer Aniston: Η πιο όμορφη γυναίκα για το 2016


21 Απριλίου 2016

jennifer-aniston-a-435.jpg

Σύμφωνα με το περιοδικό "People", η ομορφότερη γυναίκα για το 2016 είναι η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός Jennifer Aniston. Η ίδια αν και είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές star του Hollywood παραμένει ιδιαίτερα μετριοπαθής και δηλώνει κολακευμένη περιγράφοντας την πρώτη της αντίδραση μόλις έμαθε για τον τιμητικό τίτλο που της χάρισαν: "Σκέφτηκα,  "Ω Θεέ μου"! Ήταν ένα είδος εφηβικού ενθουσιασμού". Η Jennifer Aniston έχει πει αρκετές φορές ότι έμαθε να αναδεικνύει την εμφάνιση της όσο περνούσαν τα χρόνια και επιμένει ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα με τον εαυτό της όταν είναι υγιής και δυνατή: "Είναι αστείο, πρόκειται για μία πραγματικά γρήγορη μετάβαση. Από εκεί που δεν μας ενδιαφέρει καθόλου ξαφνικά έχουμε μία μόνιμη έννοια για το τι θα επιλέξουμε να φάμε και για το πως θα κοιμηθούμε και θα φροντίσουμε τον εαυτό μας. Στα είκοσι μπορείς να ξεφύγεις με πολλά".

20160408_PEOPLE_JENNIFER_AN.JPG

Eκτός άλλων, η Jennifer Aniston αποκάλυψε ότι στο παρελθόν δεχόταν κακόβουλα σχόλια για το γεγονός ότι είχε ζουμερό πισινό, ένα χαρακτηριστικό που σήμερα οι περισσότερες γυναίκες πασχίζουν να αποκτήσουν: "Τώρα πληρώνουν για πλαστικές επεμβάσεις. Έχω αποδεχτεί το σώμα μου όπως είναι και το μόνο που κάνω είναι να το αγαπώ". Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.