CELEBRITIES

Kate Hudson: Η sexy εμφάνιση που έκοψε ανάσες


27 Απριλίου 2016

Για τις άψογες αναλογίες της Kate Hudson έχουμε ξαναμιλήσει, αφού η ηθοποιός έχει πλέον εντυπωθεί στο μυαλό μας ως μια από τις πιο fit celebrities. Χθες μάλιστα έκανε ακόμα μια εμφάνιση που το αποδεικνύει, η οποία συνδύασε τη σοφιστικέ πλευρά της με τον πιο sexy χαρακτήρα της. Η Kate βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Jimmy Kimmel live, και στην αναχώρησή της από το studio τη συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός, δίνοντάς μας μια γεύση από το τέλειο σύνολο που επέλεξε να φορέσει.

spl1271050_004

Η λαμπερή ηθοποιός επέλεξε midi φόρεμα σε στενή γραμμή, το οποίο ανέδειξε τις καμπύλες της με τον καλύτερο τρόπο, ενώ τα spaghetti straps και το βαθύ ντεκολτέ έκαναν την εμφάνιση να ξεχειλίζει από sex appeal. Η γοητεία της ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο με το άνοιγμα του φορέματος στο πίσω μέρος, το οποίο αποκάλυψε και τα γυμνασμένα της πόδια ενώ το look ολοκληρώθηκε με ψηλές Christian Louboutin γόβες που έβαλαν την τελική πινελιά σε αυτό το classy αλλά πολύ sexy σύνολο.

[gallery-604980]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.