CELEBRITIES

Ποιοι απέρριπταν την Gisele για το πρόσωπο της;


28 Απριλίου 2016

Gisele-960.jpg

Όσο περίεργο και αν φαίνεται η Gisele δυσκολεύτηκε πολύ στο ξεκίνημα της καριέρας της αφού δεν ήταν λίγα τα πρακτορεία μοντέλων που την απέρριπταν εξαιτίας της μεγάλης της μύτης και των μικρών ματιών της. Η 35χρονη καλλονή σε συνέντευξη που παραχώρησε για το περιοδικό "people" σήμερα μιλά ανοιχτά για τα εμπόδια που συνάντησε μέχρι να αναδειχθεί στον κόσμο του modeling: "Θυμάμαι που κάποιοι άνθρωποι μου έλεγαν ότι η μύτη μου ήταν πολύ μεγάλη ή ότι τα μάτια πολύ μικρά, ώστε να μπορέσω κάποια στιγμή να ποζάρω για εξώφυλλο περιοδικού", ενώ είπε χαρακτηριστικά: "Δεν ήταν εύκολο στα 14 σου να δέχεσαι τέτοιου είδους κριτική. Με έκανε να αισθανθώ μεγάλη ανασφάλεια. Ένιωθα περίεργα γιατί ήμουν η πιο ψηλή και έδειχνα πιο ανεπτυγμένη σε σχέση με άλλα κορίτσια της ηλικίας μου".

Ο μπαμπάς της όμως ο οποίος ήταν και  ο μάνατζερ της ήταν αυτός που της έδωσε και την πιο αποστομωτική απάντηση και συγχρόνως συμβουλή λέγοντας της: "Την επόμενη φορά πες τους, έχω μεγάλη μύτη κάτι που συνοδεύει την μεγάλη προσωπικότητα μου".  Η Gisele χρειάστηκε να δοκιμαστεί σε 42 οντισιόν μέχρι να πάρει το πράσινο φως από τον Alexander McQueen ο οποίος την "βάφτισε" ως "το κορμί" εντάσσοντας την στο cast του  SS/98 fashion show στο Λονδίνο, ενώ τον Αύγουστο του 1998 μπήκε στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue το οποίο πούλησε παραπάνω από 12οο τεύχη.

Αυτή είναι μία τρανή απόδειξη ότι η δύναμη της θέλησης, η προσήλωση σε αυτό που αγαπά και η πίστη στον εαυτό της ήταν καλύτερα εφόδια για εκείνη.

[gallery-605784]    

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.