CELEBRITIES

Rosie Huntington-Whiteley: Το κομμάτι που άλλαξε όλο το look της


28 Απριλίου 2016

Είναι γεγονός πως το off duty στιλ των περισσότερων μοντέλων είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από τις κοσμικές εμφανίσεις τους, αφού στην πραγματικότητα εκεί κρίνεται το γούστο και η αισθητική τους. Ένα top model που δε μας απογοητεύει ποτέ όσον αφορά τις πιο καθημερινές εμφανίσεις είναι φυσικά η Rosie Huntington-Whiteley, η οποία επιλέγει σταθερά basic κομμάτια στα οποία όμως πάντα δίνει ένα twist.

spl1271565_004

Πιστή στην αγάπη της για το total black, που της αρέσει να "σπάει" με ένα item σε ανοιχτή απόχρωση, η Rosie εθεάθη στο JFK με κομψό μαύρο σύνολο το οποίο ολοκλήρωσε με ένα μεταξωτό πανωφόρι σε κρεμ απόχρωση, υιοθετώντας θα λέγαμε το lingerie trend, αφού το συγκεκριμένο κομμάτι έδωσε έναν boudoir χαρακτήρα στο look της. Τέλος, τα κομψά strappy πέδιλα και τα εντυπωσιακά κοσμήματα που επέλεξε να συμπεριλάβει στο look της την αναβάθμισαν στην πιο stylish ταξιδιώτρια!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.