CELEBRITIES

Δείτε το βίντεο με τη Gisele να μαθαίνει στον Jimmy Fallon πώς να κάνει πασαρέλα με τακούνια


1 Μαΐου 2016

Το βράδυ της Τετάρτης το γνωστό supermodel εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Fallon, The Tonight Show, για να μιλήσει για το νέο της βιβλίο και για το πώς είναι η ζωή της μετά την απόσυρσή της από τις πασαρέλες.

Παράλληλα, η Βραζιλιάνα καλλονή αποκάλυψε στη συνέντευξη της πως δεν ξέρει ακόμα ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στη καριέρα της, αλλά γνωρίζει με βεβαιότητα πως επιθυμεί να παραδώσει τα σκήπτρα της σε κάποιον άλλον για να συνεχίσει το λαμπρό έργο της. Έτσι, λίγο πριν ο παρουσιαστής χαιρετήσει τη Gisele στον αέρα της εκπομπής δέχθηκε με χαρά την πρόταση να κάνει πασαρέλα μαζί της και να του μάθει τα μυστικά του επαγγέλματος.

Ο Jimmy Fallon πάντα ετοιμοπόλεμος, εμφάνισε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες μπλε γόβες με στρασάκια που είχε φυλαγμένες κάτω από το γραφείο του και εντυπωσίασε με τον βηματισμό του χαρίζοντας μας άφθονο γέλιο.

https://youtu.be/kMXPnEnUExk Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.