CELEBRITIES

H μεγαλύτερη θαυμάστρια της Beyonce είναι η Adele!


4 Μαΐου 2016

adele-570.jpg

Κάτι που σίγουρα δε θα περίμενε κανείς για την Adele είναι η μεγάλη αγάπη που τρέφει για την Beyonce. Η αποκάλυψη αυτή έγινε μέσω instagram όταν η 27χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει μπροστά από το poster της Beyonce μετά την κυκλοφορία του νέου της album "Lemonade" γράφοντας: "To πρόσωπο που με εμπνέει περισσότερο από κάθε άλλο και έχω την χαρά να θαυμάζω, είναι η Beyonce. Το ταλέντο, η ομορφιά, η χάρη και η επαγγελματική ηθική της αγγίζουν την κορυφή. Ο Θεός να την έχει καλά".

adele

Λίγες μέρες πιο πριν, η Adele μίλησε ξανά ανοιχτά για τον θαυμασμό της προς την Beyonce λέγοντας μάλιστα ότι είναι το πιο σημαντικό (;) πρόσωπο στη ζωή της μετά από τον γιο της Angelo!

adele 60

Aν και η δήλωση αυτή είναι υπερβολική, η αλήθεια είναι ότι το νέο album της Beyonce ξεχώρισε για δύο βασικούς λόγους: Πρώτον λόγω του promo αφού κυκλοφόρησε πρώτα οπτικά και μετά ακουστικά και δεύτερον γιατί "ξεγυμνώνει" κάθε κρυφή πτυχή του εαυτού της και για το πως αισθάνεται η ίδια, από την φημολογούμενη απιστία του συζύγου της μέχρι και την κόρη της. προσθέτοντας μάλιστα καρέ από την προσωπική της ζωή.

   

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.