CELEBRITIES

Απίστευτο! Το outfit της Emma Watson για το Met Gala φτιάχτηκε από...


4 Μαΐου 2016

Η Emma Watson φαίνεται πως έχει βαλθεί να μας εντυπωσιάζει όσο συχνότερα γίνεται, αφού πλέον κάθε δημόσια κίνηση ή εμφάνιση που επιλέγει να κάνει κρύβει και ένα κοινωνικό υπόβαθρο. Η νεαρή ηθοποιός έδωσε το «παρών» στο φετινό Met Ball, κάνοντας μια εμφάνιση που έκρυβε ένα σπουδαίο μυστικό. Η εντυπωσιακή δημιουργία που επέλεξε, με off the shoulder top, παντελόνι και μια εντυπωσιακή ουρά σε black & white αποχρώσεις, μπορεί να τράβηξε την προσοχή χάρη στο δυναμικό ύφος της και το ανδρόγυνο αποτέλεσμα που τόσο αγαπά η Emma, όταν όμως αποκαλύφτηκε η ιστορία του, μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Το συγκεκριμένο σύνολο, το οποίο έφερε την υπογραφή του οίκου Calvin Klein, φαίνεται πως δημιουργήθηκε από… ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια!

Emma Watson, Kate Bosworth, Katie Holmes, Miranda Kerr, Kim Kardashian, Kanye West arrive at the 2016 Met Gala, Costume Institute Benefit at The Metropolitan Museum of Art celebrating the opening of Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology. Pictured: Emma Watson Ref: SPL1274109 020516 Picture by: Jackson Lee / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Ο διάσημος οίκος συνεργάστηκε με την Eco Age, στο πλαίσιο του Green Carpet Challenge, δημιουργώντας ένα φοβερό outfit το οποίο σέβεται απόλυτα το περιβάλλον και μας διδάσκει την αξία της ανακύκλωσης.

Η ίδια δεν παρέλειψε να δηλώσει μέσα από το Facebook: "Tο να μπορούμε να αξιοποιήσουμε όλα αυτά τα απορρίμματα μετατρέποντάς τα στο ρούχο μου για το ‪‎Met Gala αποδεικνύει τη δύναμη που μπορεί να έχουν η τεχνολογία και η μόδα εάν συνδυαστούν». Μάλιστα, αυτό που μας άρεσε ακόμη περισσότερο είναι πως η νεαρή ηθοποιός σκοπεύει να αξιοποιήσει τα συγκεκριμένα κομμάτια στην καθημερινότητά της, φορώντας τα ξεχωριστά κάθε φορά, πηγαίνοντας κόντρα στη λογική των περισσότερων celebrities που αχρηστεύουν ένα σύνολο μετά από την πρώτη φορά που θα το φορέσουν. Εύγε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.