CELEBRITIES

H Jennifer Lopez κάνει πάταγο με ένα άκρως φεμινιστικό videoclip!


8 Μαΐου 2016

JLO.jpg

«Ain't Your Mama» τραγουδά η Jennifer Lopez και περνά μηνύματα που κανένας άντρας δεν αγαπά να λαμβάνει. Η Λατίνα σταρ για ακόμα μία φορά κάνει την ανατροπή, ξεφεύγει από τα τετριμμένα και επιλέγει να γίνει ένα με τις γυναίκες όλου του κόσμου φωνάζοντας… «Δεν είμαι η μητέρα σου»!

Το νέο της τραγούδι αφορά στο λάθος που κάνουν ορισμένες γυναίκες να χάνουν το ρόλο της συντρόφου και να γίνονται «μητέρα» του άντρα που ερωτεύτηκαν, λειτουργώντας περισσότερο ως θύματα. Έτσι, η πάντα σέξι Jennifer αναλαμβάνει τον άχαρο ρόλο να θίξει το θέμα ερμηνεύοντας χαρακτηριστικά: «Δεν πρόκειται να σου μαγειρεύω, δεν πρόκειται να σου πλένω, δεν είμαι η μαμά σου».

To Ain’t Your Mama συνέθεσε ο Αμερικανός Meghan Trainor, κατά την διάρκεια του τελικού του American Idol, ενώ μόλις χθες ανέβηκε στο YouTube το video clip, το οποίο σε λιγότερες από 24 ώρες κατάφερε να κάνει πάνω από 1,5 εκατομμύριο views.

Οι ρόλοι της στο clip είναι πολλοί και καλύπτουν όλες τις κατηγορίες γυναικών από τη νοικοκυρά μέχρι την πολυάσχολη businesswoman.

To μόνο βέβαιο; Θα θέλετε να το δείτε ξανά και ξανά!

Διαβάσαμε το άρθρο στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.