CELEBRITIES

Ποιος αποκάλεσε "MILF" την Jessica Biel στην γιορτή της μητέρας;


9 Μαΐου 2016

Jessica-Biel-570.jpg

Η Jessica Biel ήταν μία ακόμα από τις celebrities που ως περήφανη μαμά δημοσίευσε φωτογραφία με το παιδί της για την γιορτή της μητέρας. Η 34χρονη ηθοποιός έδειξε να εκτιμά πολύ περισσότερο τη δικιά της μητέρα τώρα που έγινε και η ίδια μαμά, σχολιάζοντας την insta photo με τον γιο της Silas: "Χαρούμενη γιορτή της μητέρας σε εσένα μαμά! Μόλις τώρα κατάλαβα τι έχεις κάνει για μένα. Και σε όλες τις μητέρες του κόσμου, ανοίγω μία σαμπάνια προς τιμήν σας!".

jessica biel

Παράλληλα με το δικό της post όμως δημοσιεύτηκε ένα ακόμα στο οποίο κάποιος την χαρακτήρισε "MILF" και δεν ήταν άλλος από τον σύζυγο της Justin Timberlake ο οποίος πόζαρε με τον Silas φορώντας του το φορμάκι με την εκδοχή "I love dad" και στέλνοντας με τη σειρά του τη δικιά του ευχή στην γυναίκα που ποθεί και θαυμάζει όσο καμία, με το σχόλιο: "Μ.I.L.F. Alert!!! Xαρούμενη γιορτή της μητέρας σε αυτήν την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ. Και σε όλες τις μητέρες του κόσμου.. Εσείς κρατάτε τον κόσμο! Εύχομαι η κάθε μία από εσάς να έχει μία εκπληκτική μέρα"!

justin timberlake

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.