CELEBRITIES

12 φορές που η Olivia Palermo φόρεσε τα πιο hot παπούτσια


11 Μαΐου 2016

H Olivia Palermo και η έννοια του στιλ είναι δυο πράγματα απόλυτα συνυφασμένα, αφού κάθε της εμφάνιση μας δίνει άφθονη τροφή για σκέψη - και αντιγραφή. Γνωστή τόσο για τα υπέροχα outfits με τα οποία κυκλοφορεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης αλλά και σε κάθε άλλη fashion μητρόπολη, η 30χρονη fashionista γνωρίζει καλά το παιχνίδι του στιλ και φροντίζει πάντα να ολοκληρώνει το look της με τα πιο κομψά αξεσουάρ.

Σαν κάθε it girl που σέβεται τον εαυτό του, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα παπούτσια, με τις επιλογές της να περιλαμβάνουν κυρίως κομψά ψηλοτάκουνα πέδιλα, είτε σε lace up στιλ είτε σε πιο minimal αλλά και πιο άνετα σχέδια όπως μπαλαρίνες και sneakers. Όλοι θυμόμαστε το πρόσφατο look της που μας ξάφνιασε, με ένα ζευγάρι παπούτσια τα οποία δεν θα λέγαμε ότι συνάδουν απόλυτα με το προσωπικό της στιλ, της χάρισαν όμως ιδιαίτερη χάρη και άνεση.

[gallery-611490]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.