CELEBRITIES

Miley Cyrus: Έγκυος στο πρώτο της παιδί;


12 Μαΐου 2016

Οι φήμες που θέλουν τη νεαρή performer να περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Liam Hemsworth, όλο και φουντώνουν τις τελευταίες ώρες. Η 23χρονη star και ο 26χρονος ηθοποιός, οι οποίοι υπήρξαν αρραβωνιασμένοι, χώρισαν το 2013 και στη συνέχεια τα ξαναβρήκαν, όπως όλα δείχνουν πρόκειται να γίνουν γονείς. Πηγές από το περιβάλλον της Miley υποστηρίζουν ότι η ίδια έχει ανακοινώσει τα ευχάριστα μόνο στους πολύ στενούς της φίλους, ενώ το ζευγάρι μάλλον έχει καταλήξει στο μέρος που θα γίνει ο γάμος, το οποίο δεν είναι άλλο από τη γενέτειρα του Liam, στη Αυστραλία.

Αν και ακόμη οι ίδιοι δεν έχουν διαψεύσει ούτε επιβεβαιώσει κάτι, μια φωτογραφία που ανέβασε η Miley στο Instagram, παρουσιάζοντας τη συνεργασία της με το brand Planned parenthood και τον Marc Jacobs, ενέτεινε ακόμα περισσότερο τις φήμες.

Doing some yoga & looked what arrived ! My collab with @plannedparenthood @marcjacobs @marilynminter fuck yeah #prochoice #dontfuckwithus #dontfuckwithoutus

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Miley Cyrus (@mileycyrus) στις

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.