CELEBRITIES

Δείτε το ασύλληπτο που έκανε ο Kit Harington για να μην πάρει κλήση


15 Μαΐου 2016

Kit-Harington-Jimmy-Fallon.jpg

Το ερώτημα "Ζει ο Jon Snow;" μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήταν το ερώτημα που "έκαιγε" τον εγκέφαλο των απανταχού μανιακών. Εκατομμύρια fans του legendary πλέον "Game of Thrones" ανέμεναν με αγωνία να ξεκινήσει η νέα σεζόν και στο τελευταίο επεισόδιο που οι υποψίες τους για νεκρανάσταση του αγαπημένου τους ήρωα, Jon Snow, επιβεβαιώθηκαν, χαράς ευαγγέλια.

Ο Kit Harington πήγε στην εκπομπή «The Tonigth Show» του Jimmie Fallon και μίλησε για το πόσο δύσκολο ήταν να κρατήσει μυστική την εξέλιξη της σειράς. Το μυστικό έπρεπε να μείνει επτασφράγιστο μα ο ίδιος εξομολογήθηκε πως το έμαθαν μερικοί πολλοί έμπιστοι δικοί του άνθρωποι, όπως οι γονείς και η κοπέλα του, μα και ένας αστυνομικός! Γιατί όμως;

Όταν ο παρουσιαστής του ζήτησε να εξηγήσει το λόγο, ο Harington αναφέρθηκε στο περιστατικό λέγοντας πως κάποια ημέρα πιάστηκε στην τσιμπίδα του νόμου γιατί είχε ξεπεράσει το όριο ταχύτητας. Ο αστυνομικός λοιπόν που τον σταμάτησε του είπε ξεκάθαρα πως έχει δύο επιλογές: ή να του πει τι θα γίνει με τον Jon Snow ή να τον ακολουθήσει στο τμήμα. Έτσι, ο Kit Harington αναγκάστηκε να πει την αλήθεια.

Το πιο σπαρταριστό κομμάτι της ιστορίας είναι πως ο αστυνομικός μετά την τρισμέγιστη αυτή αποκάλυψη, γύρισε και του είπε "Οn your way Lord Commander" δλδ. "Συνέχισε το δρόμο σου, άρχοντα - διοικητή". Φανατικός, όχι αστεία!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.